PLAĆANJE KARTICAMAPRIVATNOST

eButik.hr upravlja svim eButik.hr internet stranicama i odgovara za njih, uključujući i eButik.hr.  Želimo ponuditi ugodnu internet stranicu koja će sadržavati sve informacije koje smatrate važnim. Zbog toga se koristimo tehnologijom koja prikuplja, obrađuje i raspoređuje informacije o načinu korištenja naše stranice. Pri tome omogućujemo najvišu moguću zaštitu za Vas i ostale posjetitelje stranica.

eButik.hr štiti vašu privatnost i privatnost ostalih posjetitelja naših internet stranica te poštuje sve Zakone i poštujući i pridržavajući se odredaba Zakona o  zaštiti osobnih podataka Republike Hrvatske, tako da se možete osjećati sigurno pri pregledavanju naših stranica. Registriramo one posjetitelje koji su pristali primati Novosti i ostali marketinški materijal putem e-pošte. Registrirani posjetitelji u bilo koje vrijeme mogu prekinuti pretplatu na Novosti slanjem e-poruke na info@ebutik.hr.

eButik.hr je obvezan poštivati zakone Republike Hrvatske. Spomenute podatke će biti moguće izbrisati tek po isteku rokova propisanim u spomenutim zakonima. Registrirani podaci neće biti objavljeni na našim stranicama.

Kao posjetitelj, u svako vrijeme možete se anonimno koristiti našim stranicama, ali neregistrirani posjetitelji neće imati pristup svim informacijama u bazi podataka na eButik.hr ili primiti usluge od eButik.hr-a. eButik.hr ne prodaje, ne iznajmljuje ili na bilo koji drugi način ne prosljeđuje registrirane podatke trećoj strani.


REGISTRACIJA KORIŠTENJA INTERNET STRANICE

Skupljamo informacije koristeći se različitim vrstama kolačića (eng. cookie) i IP adresom Vašega računala. Kolačić je mala datoteka koja sadrži podatke spremljene na Vaše računalo, tako da internet stranica može upamtiti računalo pri kasnijem posjetu.

Kolačići omogućuju eButik.hr-u da registrira na koji se način Vi i drugi korisnici koristite internet stranicom, za statističke i tehničke potrebe. Podaci korišteni u našim statističkim izračunima ne omogućuju identifikaciju pojedinca te su naši izračuni korišteni za razvoj i poboljšanje naše internetske stranice.

U svako vrijeme možete izbrisati kolačiće, ali ako ste postavili preglednik da ne prihvaća kolačiće, neke naše internetske stranice nećete moći koristiti.