eButik.hr  - internet trgovina odjećom i modnim dodacima


eButik je jedan od prvih pravih web shopova odjećom i modnim dodacima na području Republike Hrvatske. Brinemo se da su naši troškovi što niži kako bismo Vam mogli ponuditi što bolje cijene. Iz tog razloga nemamo fizičke trgovine po shopping centrima (visoki troškovi) već želimo ponuditi kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama.

Kako nismo bili zadovoljni izborom koji se nudi po trgovinama odlučili smo se sami napraviti internet trgovinu i ponuditi nešto drugačije. Tako da Vam donosimo zadnje trendove iz svijeta mode. Odaberite nešto iz naše široke ponude haljina, majica, tunika, suknji, trenirki i budite drugačiji. Proizvodi su visoke kvalitete pošto se već prodaju u Europi. Provjeravamo kvalitetu proizvoda te uz svaki odjevni predmet navodimo i mjere kako bismo Vam olakšali izbor i pružili veće zadovoljstvo proizvodima.

Sve slike su realne. Ne fotošopiramo slike, ne uljepšavamo ih niti ih na bilo koji način dorađujemo. Trudimo se prikazati bitne detalje proizvoda pa tako svaki proiuzvod ima više kvalitetnih slika visoke rezolucije kako bismo Vam pokazali što ćete stvarno i dobiti. Sve slike se rade s proizvoda sa skladišta tako da je kvaliteta i završna obrada ista kao na slici. Možete naći dosta internet trgovina s Bliskog istoka koje nude atraktivne cijene za "dizajnersku robu iz njihovih pogona", no kada dobijete paket stvarnost je drugačija. Čak su i boje i kroj drugačiji, a o mjerama da i ne pričamo... Povrat takvih proizvoda je još teži i nije isplativ. Zato kod nas ne gubite niti povjerenje niti novac. Mi Vam pokazujemo na slikama što kupujete, a ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni isti proizvod možete vratiti natrag i mi ćemo Vam vratiti novac.

Mislite da odjeća koju nudimo nije za Vas? Mi se ne bi složili. Svatko može izgledati mlađe, ozbiljnije, svečano, sportski, elegantno... Samo mora pronaći dobru kombinaciju. A mi to olakšavamo s dobrim slikama s kojima Vam pružamo i ideje za kombinacije. Pored kvalitetnih proizvoda i hrpe prijedloga za jedinstven stil za sve proizvode navodimo i mjere te ćete sigurno odabrati dobar proizvod.

Želimo donijeti prednosti koje kupci u drugim zemljama već imaju i Vama, stoga budite uvjereni da smo za Vas odabrali dobre proizvode i da ćete biti zadovoljan kupac koji će se vratiti po još ili koji će nas preporučiti i drugima.

Naše cijene su dobre, ali s vremena na vrijeme ćemo raditi akcije, ulistavati nove proizvode i rado bismo Vas obavijestili o svemu. Zato Vam preporučujemo da se prijavite na Newsletter. Nećemo Vam biti dosadni, slati ćemo Vam informacije jednom do dva puta mjesečno, a ako ne budete zadovoljni s njima svaki tren se možete odjaviti i nećemo Vas više "gnjaviti".

S vremenom ćemo se truditi proširiti ponudu, pa ako imate prijedloge slobodno nas kontaktirajte. Primamo sve prijedloge, pohvale, komentare, reklamacije... Želimo imati zadovoljnog kupca te ćemo uvažiti sve što budemo u mogućnosti.

Ugodnu kupovinu na eButik.hr i puno dobrih odjevnih kombinacija želi Vam eButik tim!


PODACI O TVRTCI:

Gerens grupa d.o.o.
Šenoina 2A, Brezje
10431 Sveta Nedelja
Kontakt telefon: 095 301 1111
e-mail: info@ebutik.hr