Na eButik.hr možete platiti:

Općom uplatnicom | Uplatom na transakcijski račun u Privrednoj Banci Zagreb, tako da navedete sljedeće podatke:
PLATITELJ: Vaše ime i prezime
PRIMATELJ: Gerens grupa d.o.o., Šenoina 2A, Brezje, 10431 Sveta Nedelja
IBAN: HR7523400091110461087
MODEL: 00
POZIV NA BROJ PRIMATELJA: Broj narudžbe koji ćete dobiti na mail
OPIS PLAĆANJA: Uplata po narudžbi XXXX


Karticama:
Nakon što dodate proizvode u košaricu i unesete podatke za dostavu možete odabrati plaćanje karticama. Sustav će Vas automatski preusmjeriti na T-Com PayWay sustav koji Vam pruža veću sigurnost. Sve podatke unosite na njihovim stranicama i mi ne obrađujemo niti spremamo podatke o karticama lokalno, već samo prihvaćamo ili otkazujemo uplate koje napravite. 
Cijene za plaćanje karticama su iste kao i za sve ostale načine plaćanja.


Pouzećem: moguće samo uz isporuku putem GLS/Overseas/DPD kurirskih službi!!! Nije moguće uz isporuku putem Hrvatske Pošte!
Vašu narudžbu možete platiti dostavljaču prilikom isporuke. Obzirom da radimo s GLS, DPD, Overseas kurirskim službama za Vas nema dodatnog troška kao kod slanja paketa putem Pošte.
Molim Vas pripremite točan iznos kako biste olakšali preuzimanje paketa. Nerijetko se dogodi da dostavljači moraju ići sitniti novac kako bi Vam mogli vratiti ostatak.

Ukoliko odustanete od narudžbe iz bilo kojeg razloga molimo Vas javite nam u što kraćem roku putem maila kako bismo narudžbu što prije stornirali i izbjegli neugodnosti s dostavom. Kada paket pošaljemo on će biti isporučen u 90% slučajeva sljedeći radni dan, a za odustajanje od narudžbe mi plaćamo dupli trošak dostave. Hvala na razumijevanju.