eButik.hr je internet trgovina i sve narudžbe šaljemo putem dostavnih službi ili pošte, te nije moguće osobno preuzimanje.
Trošak dostave je minimalan i iznosi 20 kuna za narudžbe do 398,99 kn, a za narudžbe iznad 399,00 kn je dostava BESPLATNA.


Može li se zemlja isporuke razlikovati od zemlje kupnje?
Ne. Zemlja isporuke uvijek mora biti zemlja u kojoj je izvršena kupnja.

Koliko se dugo čeka da narudžba bude isporučena?
Trajanje isporuke ovisi o odabranom načinu isporuke. Isporuke traju od 10 do 15 dana, no s obzirom na cijene i kvalitetu proizvoda isplati se pričekati par dana duže. Po primitku uplate (općom uplatnicom ili karticama) narudžbe obrađujemo te Vaša narudžba kreće u procesuiranje. Za svaki korak ćemo Vas informirati putem e-maila. U slučaju produženja roka isporuke svakako ćemo Vas obavijestiti.

Koliko trebam platiti za uslugu dostave?
Kao što smo naveli i iznad trošak dostave za narudžbe do 398,99 kuna iznosi 20 kuna, a iznad 399 kuna je dostava besplatna.

Mogu li pratiti svoju narudžbu?
Da, u odjeljku "Korisnički račun" po d"povijest narudžbi" možete provjeriti status svoje narudžbe. Ako niste registrirani informirati ćemo Vas putem maila o broju pošiljke preko kojeg možete pratiti gdje se nalazi Vaš paket.

Koji je postupak isporuke na kućnu adresu?
Ako ste odabrali isporuku na kućnu adresu, poslat ćemo Vam e-mail s potvrdom isporuke Vaših artikala (kada Vaša narudžba bude otpremljena iz našeg skladišta), a drugu s brojem za praćenje (s poveznicom na web-stranicu kurirske službe) te će Vam naposljetku kurir poslati tekstualnu poruku ili potvrdni e-mail da bi Vas obavijestio o Vašoj isporuci. U pravilu paket je kod Vas jedan dan nakon slanja iz skladišta, a po primitku obavijesti možete odabrati drugo vrijeme ili mjesto dostave.

Ukoliko odustanete od narudžbe iz bilo kojeg razloga molimo Vas javite nam u što kraćem roku putem maila kako bismo narudžbu što prije stornirali i izbjegli neugodnosti s dostavom. Kada paket pošaljemo on će biti isporučen u 90% slučajeva sljedeći radni dan, a za odustajanje od narudžbe mi plaćamo dupli trošak dostave. Hvala na razumijevanju.